«هنگامی که مهمترین سرلیست انتخاباتی از دادن کوچکترین پاسخ به انواع و اقسام مسائل پیرامون خود و فرزندان و لیست خود دریغ میکند، چگونه مردم میتوانند به این لیست واحد رأی بدهند؟ در حالی که در دنیای امروز حتی یکی از این اتهامات برای بیرون رفتن از سیاست کفایت میکند.»
در حوزه انتخابیه تویسرکان نیز بار دیگر محمدمهدی مفتح اکثریت آرای مردم این منطقه را کسب کرد و راهی مجلس شد. در حوزه انتخابیه اسدآباد نیز علیاکبر رنجبرزاده به عنوان منتخب مردم راهی مجلس شد. در حوزه انتخابیه شهرستان رزن"مصطفوی" راهی خانه ملت شد.
بر اساس آمار ستاد انتخابات کشور، حدود ۱۵هزار نفر برای رقابت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تایید صلاحیت شدند که ۱۲درصد زن و ۸۸درصد مرد هستند. همچنین ۱۴۴نفر هم در مجلس خبرگان رهبری تایید صلاحیت شدند که روز گذشته این نامزدها برای ورود به پارلمان و مجلس خبرگان رهبری به رقابت با یکدیگر پرداختند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و دوره ششم خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ با رایگیری در ۱۲۱۸ حوزه انتخابیه اصلی و فرع در سراسر ایران برگزار شد.
«به نظر میرسد که تمام مولفههای انتخابات آزاد در انتخابات جمهوری اسلامی ایران حاکم است و حتی بر خلاف برخی کشورها در کشور ما رای دادن اجباری نیست و مجازاتی برای رای ندادن در نظر گرفته نشده است.»
میزان مشارکت مردم ایران در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی براساس آخرین نظرسنجی، حدود ۴۱ درصد با سطح اطمینان ۲± است. برای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اســلامشهر و پـردیس نیز میتوان میزان مشارکت مردم را نزدیک به درصد «قطعاً در انتخابات شرکت میکنم» ۲۳.۵ درصد با سطح اطمینان ۲± دانست.
رهبر انقلاب با اشاره به بیالتفاتی برخی در داخل به انتخابات افزودند: احدی را متهم نمیکنیم، اما به همه یادآور میشویم که باید به انتخابات از زاویه امنیت ملی و نه گروهی و جناحی نگاه کرد و هرکس کشور و ملت و امنیت ملی را دوست دارد بداند که اگر انتخابات ضعیف برگزار شود همه ضرر میکنند و هیچکس سودی نخواهد برد.
«آقای تاجگردون از نمایندگان زبده در مجلس محسوب میشوند و در کار بودجهریزی و برنامهریزیهای کلان کشور انصافا فرد متبحری هستند و غالبا رئیس کمیسیون بودجه مجلس انتخاب میشدند و در تنظیم بودجه چندین سال، ایشان فردی بود که به طور شبانهروز کار میکرد و به موقع کار را تحویل میداد.»
«یکی از بانوان محترمه حاضر در لیست، خواهر شوهر یکی از خانمهای عضو ائتلاف و مصاحبه کننده بانوان است. گل سرسبد بانوان لیست جبهه مظلوم انقلاب هم منشی همسر سرلیست است.»
«نگاه کوتاه و بدون درنگ به لیستهای انتخاباتی این روزها، کافی است تا بفهمیم خطر بازگشت به تاریخ و سقوط آزاد در جهنم، از رگ گردن به ما نزدیکتر شده است. هیچ زمانی، در هیچ دوره انتخاباتی (میدانم از این واژه بدتان میآید)، لشکر افراط اینگونه محکم و اینقدر مطمئن صفآرایی نکرده بود. آنها از دل عصبانیت و ناامیدی ما برآمدهاند، آمدهاند تا در نبود ما ...
«برخی فهرستها به مراکز قدرت و ثروت وصل هستند، لیست شورای ائتلاف نوعا از امکانات بیت المال و دولت استفاده میکند، فقط بگویند هزینه مراسم حرم امام با آن پذیرایی، اسکان، کارت هدیه و هواپیما چقدر بود و این پول را از کجا آوردند. این موضوع مهمی است که باید شفاف باشد، چون مردم حق دارند از منبع تأمین هزینههای فهرستهای انتخاباتی مطلع باشند.»
شنیدهها حاکی از این است که قالیباف در حال بسیج هیاتهای مذهبی در تهران برای حمایت از خود است. مسیری که محمود احمدینژاد نیز در زمان انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۸۴ طی کرد.
«انشاءالله قسمت شود بروم مجلس و در آنجا ازدواج کنم! حالا بحثش بحث دیگر است، اما در مورد افزایش جمعیت خودش مسالهای است. وامهای ازدواج ایجاد انگیزه نمیکند. من حتما در زمینه اینکه ثبت ازدواج در کلیه دفاتر کشور رایگان باشد بحث را پیش میبرم. »